0475 - 26 03 02

Hovenier nodig in Roermond

Zwembad aanleggen Roermond

Kunt u eindelijk de tuin van uw dromen laten realiseren en hoort hier zeker ook een zwembad in? Of wilt u in uw bestaande tuin een zwembad laten plaatsen? Laat dan een zwembad aanleggen in Roermond door Tuinservice Bindels. Wij kunnen iedere wens op het gebied van zwembaden voor u realiseren. Met maar liefst 25 jaar ervaring op het gebied van tuinaanleg, vijvers en zwembaden zijn wij in Roermond en omgeving dé partij wanneer het om het aanleggen van zwembaden gaat!

Zwembad aanleggen Roermond: mogelijkheden

Wanneer u een zwembad wilt aanleggen in Roermond heeft u diverse mogelijkheden. Zo kunt u gaan voor een prefab zwembad, een bouwkundig zwembad of een zwemvijver. Wij zetten de verschillen graag voor u op een rijtje.

Prefab zwembad aanleggen Roermond
Wilt u graag een zwembad in de tuin, maar ligt een bouwkundig zwembad niet binnen uw bereik of heeft u hier niet genoeg ruimte voor? Dan is een prefab zwembad een goede optie. Inmiddels zijn prefab zwembaden er ook in alle soorten en maten, zodat er altijd wel één is die bij u past. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en kunnen u in een gesprek ook de verschillen en voor- en nadelen toelichten tussen een prefab zwembad en een bouwkundig zwembad.

Bouwkundig zwembad aanleggen Roermond
Wilt u van A tot Z bepalen hoe uw zwembad eruit komt te zien, of wilt u een exclusief ontwerp voor uw zwembad in de tuin? Laat ons dan een bouwkundig zwembad aanleggen in Roermond. Speciaal voor u maken wij een zwembad ontwerp op maat. Niet alleen het formaat en de vorm zijn vrij, maar u heeft ook meer keuzes qua afwerking aan de binnenzijde. Wilt u een bad dat overal even diep is, twee dieptes heeft of helemaal schuin afloopt? Wilt u een rechte trap aan de zijkant of in het midden, of wilt u wellicht een ronde trap? Alles is mogelijk! De hoveniers van Tuinservice Bindels komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken en de mogelijkheden van uw tuin te bekijken. Vervolgens ontwerpen wij het zwembad van uw dromen.

Zwemvijver aanleggen Roermond
Naast een zwembad kunnen wij ook een zwemvijver voor u aanleggen. Ofwel, een zwembad zonder dat deze echt op een zwembad lijkt. Een zwemvijver wordt echt een onderdeel van uw tuin en past in de natuur die zich hier bevindt. Zo heeft een zwemvijver een andere kant als een zwembad en past hij qua vorm tussen de organische vormen van uw tuin.

zwembad aanleggen Roermond
zwembad bouwen Roermond
zwembad plaatsen Roermond

Zwembad aanleggen Roermond Tuinservice Bindels

Wanneer u een zwembad laat aanleggen in Roermond door Tuinservice Bindels wordt alles voor u geregeld. Van de materialen tot grondwerkzaamheden, eventueel benodigde vergunningen en het instellen van de technische ruimte. Ook een eventuele solar-afdekking of andere vorm van bescherming in de zomer en winter regelen wij voor u. Wanneer wij een zwembad aanleggen brengen wij u dus het complete plaatje. Zo leveren wij zelfs materialen om uw zwembad schoon te houden, zoals vlokmiddel, chloortabletten, anti groen et cetera.

Zwembad aanleggen Roermond materialen

Met onze kennis, ervaring en vakmanschap kunnen wij het beste van het beste voor u realiseren. Dit houdt in dat wij ook enkel met gerenommeerde producten werken. De pompen voor het zwembad halen wij ook van Haywerd en Speck. Van de eerstgenoemde gebruiken wij ook de inbouwelementen en zwembadverwarming. Folieliners gebruiken we echter weer van Alkorplan en Elbe.

Zwembad aanleggen Roermond kosten

De kosten van een zwembad aanleggen in Roermond variëren zeer. Dit alles heeft te maken met uw wensen. Tussen een bouwkundig buitenzwembad op maat en een prefab zwembad zit al een groot verschil. Daarnaast maken het formaat en andere toe te passen elementen ook uit. Ook de werkzaamheden die nodig zijn voor de technische installatie en het grondwerk maken uit. Tuinservice Bindels gaat graag met u om tafel om alles met u door te nemen. Zodra uw wensen helder zijn maken we een scherpe offerte voor u op.

Zwembad aanleggen Roermond: maak een afspraak

Bent u ook benieuwd naar de mogelijkheden in uw tuin? Of bent u al overtuigd en wilt u graag een zwembad aanleggen in Roermond? Maak dan een afspraak met onze hoveniers. Indien gewenst kunnen we ook uw de gehele tuin aanleggen en het zwembad of de zwemvijver hier onderdeel van maken. Op onze projecten-pagina kunt u enkele voorbeelden vinden van door ons gerealiseerd werk. Voor het inplannen van een oriënterend gesprek belt u naar 0475 - 26 03 02. Ook kunt u ons contactformulier invullen. Wij zijn u graag van dienst.

 
 

Ons werkgebied

Roermond, Heerlen, Sittard, Geleen, Kerkrade en omgeving.

Waarom kiest u Tuinservice Bindels?

  • Allround hoveniersbedrijf
  • Gespecialiseerd in historisch groen
  • Ook voor bouwkundige constructies

Maak een afspraak

Uw hovenier is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 0475 - 26 03 02.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Diensten

Tuinontwerp
Tuinaanleg
Tuinonderhoud
Bestrating
Vijver aanleggen
Boomverzorging
Tuinafscheiding
• Bouwkundige constructies
• Zwembaden

Werkgebied

• Roermond
• Heerlen
• Sittard
• Geleen
• Kerkrade

Hoofdvestiging