0475 - 26 03 02

Hovenier nodig in Roermond

Tuinaanleg in Roermond

Als u in Roermond een compleet nieuwe tuin wilt laten aanleggen of een tuin wilt laten renoveren kan Tuinservice Bindels u daar in voorzien. Wij nemen het hele proces van het ontwerp tot het eindresultaat op ons. Kleinere losstaande projecten als een vijver of een terras aanleggen kunnen echter ook. Bel voor de realisatie van uw droomtuin naar 0475 - 26 03 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via het contactformulier.

Nieuwe tuin aanleggen in Roermond

Een nieuwe tuin ontstaat meestal aan de hand van uw eigen ideeën. Uw voorkeuren verwerken wij vervolgens zo getrouw mogelijk in een ontwerp. Daarbij nemen we alle mogelijkheden van de ruimte mee om er een zo mooi mogelijk geheel van te maken. In de aanlegfase is een kleine wijziging in het ontwerp overigens geen enkel probleem. Er staat immers nog niets vast.

Vervolgens is het tijd om de handen uit de mouwen te steken. Wij zorgen voor de complete realisatie van de tuin. Van het grondwerk tot de laatste plantjes aan toe. Wanneer we zelf niet alle werkzaamheden kunnen uitvoeren zullen we in overleg met u bepalen op welke manier we dat zullen uitbesteden. En ook nadat de tuin is afgerond blijven we eventueel beschikbaar om te helpen met het onderhoud wanneer u dit wenst.

Bestaande tuin renoveren in Roermond

Ligt uw tuin er al een poosje en wilt u wel een keer iets nieuws? Een tuinrenovatie kan de boel weer wat opfleuren. Zo’n renovatie kan op allerlei manieren. Een voorbeeld is het hergebruiken van bestaande materialen op een alternatieve wijze. Gevuld betongaas zou dienst kunnen doen als erfafscheiding en met de bestrating van het oude terras kan een speels tuinpad gemaakt worden.

Een specifiek element juist nadrukkelijker of minder nadrukkelijk laten terugkomen kan ook. Meer terras voor die barbecues op warme zomeravonden, of juist alle verharding eruit zodat de bodem het regenwater goed kan opnemen. Laat u vooral niet weerhouden een tuinrenovatie uit te laten voeren vanwege ideeën over veel ongemak en hoge prijzen. Er is ook met een bescheiden budget veel mogelijk.

Contact met Tuinservice Bindels voor het aanleggen van een tuin in Roermond

Welk type tuin u ook wenst, klein of groot, een renovatie of een nieuwe. In Roermond kunt u bij Tuinservice Bindels terecht voor uw nieuwe tuin. We regelen alles van begin tot eind. We zijn 24/7 te bereiken via 0475 - 26 03 02 en door middel van het contactformulier.

 
 

Ons werkgebied

Roermond, Heerlen, Sittard, Geleen, Kerkrade en omgeving.

Waarom kiest u Tuinservice Bindels?

  • Allround hoveniersbedrijf
  • Gespecialiseerd in historisch groen
  • Ook voor bouwkundige constructies

Maak een afspraak

Uw hovenier is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 0475 - 26 03 02.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Diensten

Tuinontwerp
Tuinaanleg
Tuinonderhoud
Bestrating
Vijver aanleggen
Boomverzorging
Tuinafscheiding
• Bouwkundige constructies
• Zwembaden

Werkgebied

• Roermond
• Heerlen
• Sittard
• Geleen
• Kerkrade

Hoofdvestiging