0475 - 26 03 02

Hovenier nodig in Roermond

Tuinrenovatie in Roermond

Bent u niet meer zo tevreden met uw tuin en wilt u daar wat aan laten doen? Of zijn sommige dingen minder mooi dan ze ooit waren? Voor een tuinrenovatie kunt u bij Tuinservice Bindels terecht in Roermond. We zijn bereikbaar op 0475 - 26 03 02 en via het contactformulier.

Wat houdt een tuinrenovatie in

Een tuinrenovatie is in principe de verbouwing van een tuin waarbij sommige elementen uit de bestaande tuin worden hergebruikt. Daarmee is het niet zo kostbaar en niet zo groots opgezet als een totaal nieuwe tuin. En u bepaalt zelf het verloop. U heeft de mogelijkheid om alles om te gooien of om slechts enkele elementen te wijzigen of te vervangen.

Denk bijvoorbeeld aan het hergebruiken of laten liggen van bestrating terwijl de rest van de tuin opnieuw ingericht wordt. Het hergebruiken van de mooiste planten en bomen binnen een nieuwe setting. Of een terrasoverkapping voor die fijne zithoek, om ook bij mindere weersomstandigheden buiten te kunnen zitten.

Waarom een tuinrenovatie in Roermond?

Mensen willen na zoveel jaar misschien wel eens wat anders. Omstandigheden en voorkeuren veranderen, dingen slijten en gaan kapot. Stel, vandaag de dag heeft u meer vrije tijd dan vijftien jaar geleden toen u de tuin grotendeels liet betegelen. Meer groen zou dan niet verkeerd zijn. Of de schutting is zo krakkemikkig geworden dat het bij de volgende storm wel eens definitief afgelopen zou kunnen zijn.

Misschien is de tuin niet kindvriendelijk genoeg nu ze zo langzamerhand in de fase komen dat ze steeds ondernemender worden. Dan doet steen meer pijn dan gras, is een vijver verre van ideaal en is een speeltoestel helemaal op zijn plaats. Of de kindertijd is wel zo’n beetje voorbij, en het is juist de bedoeling om alles wat ermee samenhangt te vervangen. Dat kan prima met een renovatie.

Kosten tuin renoveren in Roermond

Hoeveel een tuinrenovatie uiteindelijk zal gaan kosten hangt helemaal af van de omvang van de renovatie. Betreft het meerdere aanpassingen dan maken we daar gewoonlijk ook een tuinontwerp voor. Bij een kleine aanpassing is een schets van het betreffende onderdeel meestal voldoende.

Verder zijn nog een aantal andere factoren van invloed op de prijs. Moet de tuin uitgegraven, leeggehaald of opgehoogd worden? Hoeveel van de bestaande elementen wilt u hergebruiken? Voor welk kwaliteitsniveau gaat u? Allemaal zaken die de prijs beïnvloeden.

Uiteindelijk kan een renovatie helemaal worden afgestemd op uw budget. Voor nagenoeg iedere situatie zijn er de nodige mogelijkheden. En zodra er bepaalde elementen uit de bestaande tuin mogen terugkomen in het nieuwe ontwerp is er ook met weinig budget wat leuks te realiseren.

Contact met Tuinservice Bindels voor het renoveren van een tuin in Roermond

Ligt uw tuin er wat minder mooi bij en wilt u de boel graag wat opfleuren zonder direct alles te vernieuwen? Schakel dan de hulp in van Tuinservice Bindels voor een tuinrenovatie in Roermond. Neem contact op door te bellen naar 0475 - 26 03 02 of gebruik het contactformulier voor een offerteaanvraag.

 
 

Ons werkgebied

Roermond, Heerlen, Sittard, Geleen, Kerkrade en omgeving.

Waarom kiest u Tuinservice Bindels?

  • Allround hoveniersbedrijf
  • Gespecialiseerd in historisch groen
  • Ook voor bouwkundige constructies

Maak een afspraak

Uw hovenier is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 0475 - 26 03 02.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Diensten

Tuinontwerp
Tuinaanleg
Tuinonderhoud
Bestrating
Vijver aanleggen
Boomverzorging
Tuinafscheiding
• Bouwkundige constructies
• Zwembaden

Werkgebied

• Roermond
• Heerlen
• Sittard
• Geleen
• Kerkrade

Hoofdvestiging