0475 - 26 03 02

Hovenier nodig in Roermond

Schutting plaatsen Roermond

Wanneer u een nieuwe tuin laat aanleggen hoort hier ook het schutting plaatsen in Roermond bij. Een schutting wordt snel vergeten, maar hij is wel bepalend voor uw tuin. Een haag, houten schutting of een cortenstaal schutting geven alle drie een andere uitstraling mee aan de tuin. Tuinservice Bindels kan bijna alle soorten schuttingen plaatsen en leveren. Heeft u hele specifieke wensen, of juist geen idee van wat u graag wilt? Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden en wat het beste in uw nieuwe tuin zal passen.

Schutting plaatsen Roermond mogelijkheden

Wanneer u een nieuwe tuin door ons laat realiseren heeft u op het gebied van een schutting plaatsen in Roermond vele mogelijkheden. Zo kunnen wij een groene tuinafscheiding realiseren, één van hout, beton of cortenstaal of en combinatie hiervan.

Wanneer u een natuurlijke, groene schutting wilt kunt u gaan voor een coniferenhaag, maar wij hebben ook diverse andere kant- en klare haagelementen. Ook kunt u denken aan een groen begroeide schutting van bijvoorbeeld klimop.

Wilt u geen groene tuinafscheiding, maar een schutting van hout of een ander materiaal dan is dit ook mogelijk. De hoveniers van Tuinservice Bindels kunnen zelfs een gecombineerde schutting voor u creëren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld hout of cortenstaal afgewisseld met klimop, of een deel gevuld met rotsen. Zo kunnen wij voor iedere tuinstijl de perfecte schutting realiseren en de schutting plaatsen in Roermond.

Naast schuttingen plaatsen wij ook andere tuinafscheiding elementen, zoals tuinpoorten, hekwerk, betonnen muurtjes en tuin- en windschermen. Zo kunnen wij zowel in uw voor- als achtertuin de juiste elementen plaatsen.

Schutting plaatsen Roermond Tuinservice Bindels

Wilt u naast het inrichten van de nieuwe tuin ook een nieuwe schutting laten plaatsen in Roermond door Tuinservice Bindels? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0475 - 26 03 02 of door ons contactformulier in te vullen. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden.

 
 

Ons werkgebied

Roermond, Heerlen, Sittard, Geleen, Kerkrade en omgeving.

Waarom kiest u Tuinservice Bindels?

  • Allround hoveniersbedrijf
  • Gespecialiseerd in historisch groen
  • Ook voor bouwkundige constructies

Maak een afspraak

Uw hovenier is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 0475 - 26 03 02.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Diensten

Tuinontwerp
Tuinaanleg
Tuinonderhoud
Bestrating
Vijver aanleggen
Boomverzorging
Tuinafscheiding
• Bouwkundige constructies
• Zwembaden

Werkgebied

• Roermond
• Heerlen
• Sittard
• Geleen
• Kerkrade

Hoofdvestiging