0475 - 26 03 02

Hovenier nodig in Roermond

Tuinontwerp Roermond

Sluit uw huidige tuin niet aan bij uw wensen? Of heeft u een nieuwe woning gekocht en wilt u de tuin laten aanpassen? Voor een tuinontwerp op maat bent u in Roermond bij Tuinservice Bindels aan het juiste adres. Onze specialisten stellen uw wensen centraal, houden rekening met uw budget en helpen u met het maken van lastige keuzes.

Tuinontwerp Roermond: Onze werkwijze

Wanneer u ons inschakelt voor het maken van een tuinontwerp kunt u rekenen op een persoonlijke benadering. Wij komen bij u thuis langs om onder andere uw wensen te bespreken, maar we praten ook met u over de materiaalkeuzes en de kosten die bij de aanleg van uw tuin komen kijken. Aan de hand van dit eerste gesprek maken wij een plan. Bent u enthousiast geworden over het plan? Dan starten wij met het maken van schetsen en wordt aan de hand van uw feedback het uiteindelijke ontwerp gemaakt.

Tuinontwerp Roermond: de mogelijkheden

Of u nu een makkelijk te onderhouden tuin wilt met veel bestrating, een vijver wilt laten aanleggen of gaat voor een tuin met een groot zonneterras; ons hoveniersbedrijf heeft meer dan 25 jaar ervaring met het maken van tuinontwerpen en daarom op al uw aanvragen een passend antwoord. In eerste instantie stellen wij al onze tuinontwerpen op zonder beplantingsplan, maar ook als u een tuin wilt met veel planten, bloemen en bomen bieden wij u verschillende mogelijkheden. Zo kunnen wij naast uw tuinontwerp bijvoorbeeld een apart beplantingsplan opstellen.

Bent u benieuwd of wij uw wensen ook kunnen omzetten naar een passend tuinontwerp? Neem dan contact met ons op via 0475 - 26 03 02 of vul het contactformulier in. Wij komen graag bij u in Roermond langs.

 
 

Ons werkgebied

Roermond, Heerlen, Sittard, Geleen, Kerkrade en omgeving.

Waarom kiest u Tuinservice Bindels?

  • Allround hoveniersbedrijf
  • Gespecialiseerd in historisch groen
  • Ook voor bouwkundige constructies

Maak een afspraak

Uw hovenier is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 0475 - 26 03 02.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Diensten

Tuinontwerp
Tuinaanleg
Tuinonderhoud
Bestrating
Vijver aanleggen
Boomverzorging
Tuinafscheiding
• Bouwkundige constructies
• Zwembaden

Werkgebied

• Roermond
• Heerlen
• Sittard
• Geleen
• Kerkrade

Hoofdvestiging