0475 - 26 03 02

Hovenier nodig in Roermond

Tuinonderhoud in Roermond

Wilt u in Roermond uw tuinonderhoud uitbesteden aan een hoveniersbedrijf? U kunt bij Tuinservice Bindels terecht voor hele specifieke onderhoudsklussen maar ook voor uw complete tuin. Bel ons op 0475 - 26 03 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via het contactformulier .

Tuinonderhoud uitbesteden in Roermond

Er zijn verschillende scenario’s denkbaar voor het uitbesteden van tuinonderhoud. Misschien werkt u zelf graag in de tuin voor uw ontspanning en wilt u alleen bepaalde werkzaamheden uitbesteden. Groene aanslag weghalen bijvoorbeeld of het kundig snoeien van fruitbomen.

Wanneer u eigenlijk niet voldoende tijd heeft voor het onderhoud van de tuin vanwege andere verplichtingen kunt u het ook volledig bij ons neerleggen. Dan nemen wij de verantwoordelijkheid voor het complete onderhoud van onkruid verwijderen tot het maaien van het gras. En kunt u op uw vrije momenten genieten van een perfect onderhouden tuin.

Voor welke onderhoudswerkzaamheden kunt u ons in Roermond inschakelen?

Onderhoudswerkzaamheden verschillen voor elke tuin. Bij onderhoudsvrije tuinen zullen onkruid en groene aanslag verwijderen veelvoorkomende bezigheden zijn. Terwijl het onderhoud van een tuin met veel planten eerder zal bestaan uit bijhouden, snoeiwerk en bemesten.

Andere specifieke onderhoudswerkzaamheden zijn bijvoorbeeld het knippen van een buxushaag of het bijwerken van kale plekken in een grasveld. Ook bomen en struiken op een correcte manier snoeien is bijzonder specialistisch werk. Even als het ophogen van een verzakte oprit of het vervangen van schuttingpanelen met houtrot.

Het belang van tuinonderhoud

Om de tuin in originele staat te houden is tuinonderhoud een belangrijke factor. Zodra de natuur vrij spel heeft zal uw tuin er naar verloop van tijd uitzien als een totale wildernis. Dat oogt niet alleen onverzorgd, het komt de beoogde balans van de tuin ook niet ten goede.

Niet alleen zorgt een tuin die slecht onderhouden is voor een onverzorgde indruk, het is ook van invloed op de gezondheid van bomen en planten Zonder luchtige grond, het correct bijsnoeien en voldoende voedsel heeft u minder vruchten, kleur en bloemen in uw tuin. En dat zou spijtig zijn.

Contact met Tuinservice Bindels voor tuinonderhoud in Roermond.

Even als andere dingen die de moeite waard zijn heeft een tuin aandacht en liefde nodig. Door het regelmatig uitvoeren van tuinonderhoud blijft de tuin ordelijk, mooi en in proportie. Voor het uitbesteden van tuinonderhoud kunt u in Roermond terecht bij Tuinservice Bindels.

Zowel voor bedrijfspanden als voor particuliere adressen kunnen wij onderhoud uitvoeren. Dat kan ook in de vorm van een onderhoudscontract dat speciaal afgestemd is op uw wensen. Neem contact met ons op via 0475 - 26 03 02 of vraag een offerte aan via het contactformulier.

 
 

Ons werkgebied

Roermond, Heerlen, Sittard, Geleen, Kerkrade en omgeving.

Waarom kiest u Tuinservice Bindels?

  • Allround hoveniersbedrijf
  • Gespecialiseerd in historisch groen
  • Ook voor bouwkundige constructies

Maak een afspraak

Uw hovenier is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 0475 - 26 03 02.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Diensten

Tuinontwerp
Tuinaanleg
Tuinonderhoud
Bestrating
Vijver aanleggen
Boomverzorging
Tuinafscheiding
• Bouwkundige constructies
• Zwembaden

Werkgebied

• Roermond
• Heerlen
• Sittard
• Geleen
• Kerkrade

Hoofdvestiging